BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Tallkrogen

Victor Balcks väg 102

  • 4 rum och kök
  • 83.4 kvm
  • Såld
  • 8689
  • 4750
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad hörnlägenhet med radhuskänsla, endast ett stenkast från Tallkrogens T-bana. Stor uteplats med sol från morgon till kväll. Lugnt och barnvänligt område mitt i villaidyllen. 

Hall
Yteffektiv hall med ljusmålade väggar och ljusgrått klinkergolv som löper vidare in i lägenheten. Det finns en garderob samt en mindre hatthylla för avhängning av ytterkläder. 

Gästtoalett
I anslutning till hallen ligger gästtoaletten. Mörkt klinkergolv och kaklade väggar. Det finns handfat med tillhörande underskåp, badrumsspegel, wc samt infällda spotlights i taket.

Vardagsrum och kök
Vidare kommer man in i köket där den luftiga planlösningen mot angränsande vardagsrum och matplats skapar en luftig sällskapsyta, som blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Fönstren längs ena väggen ger ett härligt ljusinsläpp över de ljusmålade väggarna och klinkergolvet. Praktiskt och yteffektivt kök med bänkskivor av svart granit. Ovanför arbetsbänken sitter glasmosaik som ger en fin kontrast mot de vita köksluckorna från Ballingslöv. Köksutrustningen består av spishäll med tillhörande varmluftsugn, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin samt en separat kran med 100 gradigt vatten. 

Sovrum 1
Bredvid köket ligger ett sovrum som har parkettgolv, ljusmålade väggar och gott om förvaring bakom garderobssektion med skjutdörrar.

Sovrum 2
Bredvid vardagsrummet ligger det andra sovrummet som har parkettgolv och mönstrad ljus tapet. Det finns en garderob för förvaring.

Sovrum 3
Lite avskilt, ligger lägenhetens största sovrum. Parkettgolv, ljusmålade väggar och inbyggda garderober. Här finns även altandörrar med direktaccess till uteplatsen. 

Badrum
Stort och fräscht badrum som har svart klinkergolv med tillhörande golvvärme samt vitt kakel. Vid duschen finns en lodrät bård av glasmosaik. Det finns handfat, badrumsskåp, duschväggar av glas, wc, tvättmaskin, torktumlare och extra skåp.

Uteplats/trädgård
Avskild och helt unik uteplats. På den stenlagda delen närmst lägenheten ryms flera olika sittgrupper. En perfekt plats att samla familj och vänner för mysiga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. Utanför det finns en härlig gräsmatta för barn med spring i benen. Hela uteplatsen ramas in av prunkande rabatter.