BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Råsunda

Förrådsgatan 1, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld

Beskrivning

Missa inte chansen att förvärva denna mysiga 2:a högst upp i huset, i hjärtat av Gamla Råsunda, invid Stråket. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med tilltagen takhöjd och en fin balkong med magisk utsikt. Med ett av Solnas bästa lägen & med sina öppna ytor så blir denna lägenhet en av de mest eftertraktade på länge. Detta är hemmet för dig med högt ställda krav på boendet.

Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Separat kök som är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Här finns också plats för matbord för 4 gäster. Rymligt sovrum med gott om plats för större säng samt extra förvaring. Från sovrummet når ni den härliga balkongen med plats för sittplatser och planteringar. På balkongen har ni sol från tidig lunch fram till sen kväll. Helkaklat och fräscht badrum. Välplanerad hall med gott om plats för avhängning samt extra möbel. Gott om förvaringsutrymmen i de inbyggda garderoberna. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd på vinden.

Brf Kastanjen i Solna Stad är en väl omhändertagen förening med många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har en gemensam takterrass som under sommarmånaderna inreds med både loungemöbler och cafégrupp för middagar i solnedgången. Föreningen äger marken och bytte stammarna år 2011. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2019-07-25).

Ni bor även intill motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer.

Varmt välkommen på visning!


- Bästa adress i populära Gamla Råsunda
- Toppfin och ljus med optimal planlösning
- Härligt ljusinsläpp och fritt läge
- Luftig och välplanerad
- Välskött och stabil förening
- Nära till både city och vackra naturområden
- Härliga promenad/joggingstråk runt Golfängarna,
  Råstasjön och Lötsjön
- Utmärkta kommunikationer med tunnelbana runt hörnet
- Nordens största shoppinggalleria, Mall of Scandinavia i närområdet