BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Maria

Högbergsgatan 50

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 4.075.000 kr / Såld

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till en perfekt planerad tvåa med uteplats, här har ni radhuskänsla mitt i stan. Lägenheten ligger en våning upp från gatan vilket gör hemmet väldigt lugnt och fritt från trafik. Bostaden är belägen på centrala Södermalm, på Högbergsgatan, mellan Götgatsbacken och Mariatorget. Här bor du i ett av Södermalms mest populära kvarter och i en lägenhet utöver det vanliga.

Smakfullt renoverat boende med stora ljusinsläpp tack vare genomgående planlösning där ni får in ljus från två väderstreck. Fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, här finns ett stort fönsterparti som är enkelt att möblera med både soffgrupp och matsalsdel. Ett välplanerat sovrum mot innergården med goda förvaringsmöjligheter i de fyra inbyggda garderoberna. Badrummet renoverades så sent år 2018 (vid stambytet) och är utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Högberget nr 2 är en mycket välskött förening som äger marken, samt har många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har sju komersiella lokaler som generarar goda intäkter. Garage, pool och bastu finns i huset.

Kommunikationerna är bästa möjliga med närmasta t-bana Mariatorget för röda linjen eller slussen för gröna linjen. Stockholm Södra endast några kvarter bort. Fera busslinjer finns i närheten.

Välkomna på visning!