BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra - Ormkärr

Glanshammarsgatan 120

  • 4 rum och kök
  • 98.5 kvm
  • Såld

Beskrivning

Välkommen till detta fina radhus med suveränt läge i sydväst på altan och trädgård. Fint skick så det är bara flytta in och njuta direkt. Radhus med välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En uteplats och lättskött liten tomt som verkligen blir ett extra rum att njuta på för familj och vänner - sydvästläge med grönskande omgivning - harmoni är ordet! Även på framsidan finns en liten altan - perfekt för morgon kaffet, plommonträd och grönska på framsidan. 

Området är mycket barnvänligt med lekplatser, barnfamiljer, barnomsorg och skola på mycket bekvämt avstånd några minuter bort. Barnen kan enkelt springa mellan kompisarna i området och leka i de kringligande skogspartierna. 

Här möts man av en lättillgänglig planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Radhuset har en suverän uteplats mot grönska i bästa sydvästläge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren.

*****
ENTRÉPLAN
*****

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot baksidans altan och trädgård skog och grönskande gräsytor och solens strålar under dagen och mot kvällen. Vill man få en mer öppen planlsöning skulle man kunna öppna upp mot köket, det finns ett flertal möjligheter med vardagsrummet för att skapa ett perfekt boende just efter dina önskemål. Ekparkett på golvet. Tapetserade väggar. 

KÖK
Ett generöst fint kök var gott om plats finns för många att njuta och umgås. En rejäl matplats med plats för 4 - ca 10 st. Ett utmärkt kök som renoverats löpande med nya vitvaror, och luckor bland annat, från 2019. Bra arbetsytor och förvaring. Vill man öppna upp mot vardagsrummet så skulle man få en mer öppen planlösning. 

UTEPLATS / TRÄDGÅRD
En verkligen charmig altan och trädgård i absolut bästa sydvästläge som angränsar mot allmänning och en härlig skog. En altan var plats finns för soffgrupp, barnens lek, och grönskande odlingar. Framför altanen finns en lättskött gräsmatta som omgärdas av grönskande buskage och perfekt skogsparti för barnens lek med andra ord. Läget i sydväst med sol under stora delar av dagen och mot kvällen gör det verkligen till ett extra rum för skönt häng! Minimalt med insyn sommartid tack vare de grönskande omgivningarna. Finns äppelträd och inne i skogen kan man plocka blåbär. 

HALL & GÄST-WC
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter, plats finns för garderob och klädavhängning om så önskas. Cykel- eller barnvagnsparkering på framsida, eller varför inte ha lite grönskande odlingar och ett cafébord var morgonkaffet kan avnjutas perfekt i solen. Säkerhetsdörr. 

*****
ÖVRE PLAN
*****

SOVRUM 1, 2 & 3
Tre rofyllda sovrum med fönster mot skogen eller den lugna framsidan. Det större sovrummet med plats för dubbelsäng som övrigt passande möblemang. De något mindre rummen perfetk som barnrum eller arbetsrum. En övre hall var det finns utmärkt förvaring i generös garderobsvägg. 

BADRUM
Ett stambytt modernt badrum från 2017 med värmegolv, duschvägg, uttag för tvättmaskin, spotlight, wc och handfat. Ett påkostat badrum med flertal tillval.