BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Scheelegatan 40A

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 4.950.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till denna stilrena studiolägenhet om 62 kvm på eget våningsplan med magnifik terrass om 16 kvm. Med en strålande sjöutsikt mot Klara sjö bor vi här med absolut toppläge med några mintuters promenad till Cityterminalen och pendeln. Bostaden, byggd 2010, har genomgående stilrena materialval, fullt utrustat kök med köksö samt generöst badrum med golvvärme och tvättmaskin. Smakfulla ytskikt i kombination med en öppen och social planlösning där stora fönsterpartierna släpper in gott om ljus ger lägenheten en fin och inbjudande atmosfär. 

Redan i bostadens entré förses vi med en känsla utöver det vanliga. Perfekt planerad och yteffektiv, som passar för både singeln och paret med högt ställda krav på sitt boende. Omgiven av grönska och med sitt insynsfria läge mot lummiga omgivningar utanför presenteras här ett smakfullt byggt hem, inredd med sovrum som inrymmer plats för dubbelsäng och platsbyggd garderobslösning med ELFA-system. Mycket goda förvaringsmöjligheter ges även i hall samt sällskapsrum. Kliv ut på den rymliga och rofyllda terrassen och njut!

Här bor du i en väl underhållen fastighet som nyligen genomgått en fasadrenovering med attraktivt läge med närhet till både grönska och vatten samt till både City och Kungsholmens stora utbud av affärer och restauranger. Här finns även goda kommunikationer och tunnelbana i direkt närhet och flera innerstadsbussar som trafikerar området. Till Cityterminalen tar ni er till fots på ca 5 minuter. Solid brf med god ekonomi och låga avgifter.

Varmt välkomna på visning av detta inflyttningsklara drömboende!

- Nybyggd lägenhet i absolut toppskick med terrass om ca 16kvm
- Stilrent kök med tidlösa materialval samt tillbyggd köksö
- Öppen och rymlig planlösning med stora fönsterpartier 
- Generöst badrum med golvvärme och bekvämligheten av tvättmaskin
- Bra sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd garderob 
- Ny säkerhetsdörr från Daloc
- Brf med extremt god ekonomi som genomgått alla stora renoveringar 
- Bostaden disponerar ett förråd som är beläget på samma våningsplan
- Kungsholmens bästa läge med närhet till vattnet, citypulsen 5 min bort