BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Intresseanmälan

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

Värdera din bostad

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.
Saltängen

Tranvägen 4, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 2.995.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a som ligger högt belägen i huset med fantastiskt utsikt och helt utan insyn. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, inglasad balkong och härliga sociala ytor. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer in till City. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder generösa ytor för avhägningen. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är öppet och ljust. Här är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor för större soffgrupp, tv-möbler och annat möblemang. Köket är stort och välplanerat med god förvaring i skåp och bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, diskmaskin och inbyggd ugn.

Från vardagsrummet når man bostadens balkong som ligger belägen i ett fantastiskt solläge. Balkongen rymmer enkelt en utegrupp och gröna växter. Fantastisk utsikt över trädtopparna och Skurusundet. 

Bostaden har även två rymliga sovrum där man enkelt får plats med dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Mycket bra förvaring i form av inbyggda garderober.

En Wc med handfat och wc, samt ett helkaklat badrum med badkar, handfat med spegelskåp och handdukstork.

 

- Välplanerad 3:a med generösa ytor.

- Balkong i söderläge med fin utsikt.

- Mycket stabil förening.

- Ingen insyn.

- Bra förvaring av inbyggda garderober, klädkammare samt ett källarförråd.

- Direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City.