BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 19

  • 1.5 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 9687
  • 8353
  • 4982
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerad lägenhet i trivsamma Traneberg, ett perfekt förstaboende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Högst upp i huset får du en svårslagen utsikt över Tranebergs takåsar. 
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och sängalkov. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med sol i princip hela dagen. Vidare finns köket separat med en rymlig matplats. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. 
Nyrenoverat badrum i helkaklad regi med dusch och glasväggar, toalett samt möjlighet till tvättmaskin.
Lägenheten disponerar även över generöst med förvaring vilket är sällsynt för denna typ av lägenheter. 

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som härliga fönsternischer, högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden! Nära till välsorterad matbutik och Alviks torg.

Brf Mösseberg 14 är en mycket trevlig förening med 21 lägenheter. Välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. 1 hyresrätt finns kvar. Föreningen förfogar över tvättstuga, en stor parkering samt förråd till alla lägenheter.

- Balkong med underbar utsikt och sol hela dagen!
- Välskött förening med god ekonomi
- Några minuter till tunnelbanan
- Högst upp i huset
- Rymligt vindsförråd


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.