BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut - Johanneshov

Fyrvaktarkroken 8, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 3.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Välplanerad och modern tvåa med öppen l och stora fönsterpartier vilket medför ett härligt ljusinsläpp samtidigt som det känns väldigt luftigt och rymligt. Den öppna planlösningen inbjuder till ett socialt liv med ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum. Köket är väldigt yteffektivt med båda förvaringsmöjligheter samt bekvämlighet som diskmaskin och induktionshäll. Naturlig plats för både stort matbord samt soffgrupp och tv-möbler finns.Utgång till härlig inglasad balkong som vetter i öst in mot föreningens innergård med härlig förmiddagssol. Eftersom den är inglasad kan den utnyttjas året runt och blir som ett extra rum.  Ett stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Lägg därtill ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch med plats för badkar om man skulle önska det.

Dessutom en mycket bra och stabil förening med god ekonomi. Bredband ingår dessutom i en väldigt låg månadsavgift. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana finns bokstavligen talat precis utanför porten. Ni tar er lätt in till T-Centralen på ca 10minuter med gröna linjens tunnelbana.

Läget har allt: Fridfullt och grönt med vackra Nytorps gärde och utomhusbad runt hörnet. Globen på promenadavstånd och Söders alla barer, caféer och butiker en stenkast bort.