BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmstorget

Liljeholmstorget 52

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 11519
  • 4970
Värdera din bostad

Beskrivning

Radhus centralt? Nu finns en unik möjlighet att förvärva en underbar 3:a med ca 35 kvm uteplats i härligt solläge med ostört läge mot gården samt en rymlig balkong med kvällssol och fri utsikt över dynamiska Liljeholmstorget. Bostaden är verkligen perfekt planerade och unik i sin disponering med radhus känsla åt ena hållet och citypulsen åt andra hållet. Bästa kombinationer för dig som vill bo i hus med men inte vill göra avkall på stans puls och alla dess fördelar med kommunikationer och generösa utbud av service.

Lägenheten har allt man kan önska sig, genomgående planlösning med stora fönsterpartier som skapar rymd och härligt ljusinsläpp. Generösa sällskapsytor som kan enkelt möbleras efter behov. Här finns även två rymliga sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Bra förvaringsytor via garderobsvägg och en stor klädkammare. Kök och badrum är smakfulla och välutrustade med materialval av absolut högsta klass. Väggarna är nymålande med ljusa behagliga nyanser med trevliga detaljer som framtagen tegelvägg och målade fondväggar som förstärker karaktären. På golvet ligger ett vackert vitbetsat ekparkettgolv och alla innerdörrar är utbytta.

Lägenheten är belägen i en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen har både sänkt avgiften flera gånger och haft avgiftsfria månader de senaste åren. 2017 beslöt föreningen om två avgiftsfria månader samt avgiftssänkning på 30 %. Även i år kommer december månad vara avgiftsfri. Föreningen kan även erbjuda parkeringsplatser i garaget, som hittas i husets källare. Föreningen har ett bokningsbar övernattningsrum, gästparkering i garaget samt en grön lummig innergård med lekplats. Det krävs nyckelbricka för att komma in på innergården. Föreningen erbjuder också två separata tvättstugor med digitalt bokningssystem.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Uteplats 
En helt unik trädäckad uteplats om cirka 35kvm med ett lugnt och barnvänligt gårdsläge. Ett fantastiskt uterum om våren, sommaren och hösten. Här finns möjligheten att grilla och det ryms både matbord, sittgrupp och mer om så önskas. Uteplats som är stilfullt inramad av grönskande häck. 

Vardagsrum
Socialt inbjudande planlösning intill köket.  Stora fönsterpartier som ger ljusinsläpp och rymd. Rummet är lätt möblerat och rymmer utan problem en stor soffgrupp, bord och fåtöljer. Här har man härlig fri utsikt över Liljeholmstorget.

Balkong 
Från vardagsrummet når man en mysig balkong med härlig kvällssol och fri utsikt över torget. 

Kök
Lägenhetens hjärta är det rymliga och praktiska köket, som erbjuder gott om arbetsytor och massvis av förvaring. I köket bjuds ni på en vacker köksbänk av en mörk granitsten. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin (2015), induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn samt mikrovågsugn. Här finns även plats för matplats som rymmer ca 6-8 personer. Från köket finner ni utgången till den rymliga och lummiga uteplatsen. 

Badrum
Badrummet är mycket smakfullt och stilrent inrett med vita helkaklade väggar med mörk mosaikvägg som bryter på ett stilfullt sätt och matchar det mörka klinkergolvet. Här finns en stor infälld spegel med hyllplan i marmor. Badrumsutrustningen består av vägghängd wc, tvättmaskin (2015), torktumlare (2015), badkar, handdukstork samt ett vädringsfönster som släpper in ett härligt ljus

Sovrum 1
I anslutning till hallen ligger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng perfekta förvaringsmöjligheter via en stor inredd klädkammare. Rummet ligger i ett ostört läge med den stora uteplatsen utanför fönstret.

Sovrum 2
Sovrum 2 ligger på andra sidan hallen. Här har man fri utsikt över torget. Rummet är stort och kan möbleras med både säng och arbetshörna. Bra förvaringytor via 3 rymliga garderober. 

Hall
Stor och välkomnande hall med säkerhetsdörr och goda avhängnings- och förvaringsytor via en garderob. Här finns bra med ytor för extra möblering av garderober eller byråer.