BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Göransgatan 153, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 22.5 kvm
  • Såld
  • 8043
  • 5333
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp på 4e våningen finner ni denna välplanerade pärla. Ett härligt ljust och inflyttningsklart boende med högt och fritt läge helt utan insyn med utsikt över grönskande omgivningar i expansiva Stadshagen på bästa adress precis intill omåttligt populära Hornsberg Strand på Kungsholmen!

Väl inne i lägenheten finner ni en öppen och väldisponerad planlösning med goda sällskapsytor och stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp. Stambytt helkaklat badrum, gott om förvaringsmöjligheter, praktiskt arbetskök och sovalkov som delas av med bokhylla, plats för 140 cm säng. Gott om förvaringsmöjligheter och ett förråd som hör till lägenheten.

Här bor ni i expansiva kvarter med omedelbar närhet till kommunikationer då tunnelbana och bussar finns precis utanför entrén! Inom gångavstånd ligger både Lindhagensgallerian och Fridhemsplan med ett utmärkt utbud av service, butiker, Ica Maxi, bank, gym, systembolag m.m. Hornsbergs Strand och Kungsholms Strand med badbryggor och promenadstråk, nås på bara en kort promenads avstånd.

Stabil och populär Brf med stora tillgångar såsom relaxavdelning med bastu, övernattningslägenhet för 200 kr/natt, fest & gästlokal, flera tvättstugor, flera gemensamma vädringsbalkonger på varje våning, grillpats på gården och gemensam möblerad takterrass som har ansluten infravärme. Perfekt för soliga grillkvällar! T-bana och bussar direkt utanför fastigheten. Låg avgift där allt ingår och hiss finns. Detta är en perfekt första lägenhet likväl som övernattningsbostad!

- Högt och fritt läge på 4e våningen med utsikt över omgivningarna!
- Stambytt helkaklat badrum och upprustat kök i trevlig öppen planlösning
- Helt utan insyn och med gemensamma vädringsbalkonger direkt utanför
- Stabil brf med stora tillgångar såsom takterass med infravärme, övernattningslägenhet och bastu med relax
- SATS gym runt hörnet och T-bana blå linje Stadhagen strax utanför porten
- Precis intill omåttligt populära Hornsberg Strand med badbryggor och strandpromenad
- Lindhagensgallerian med bl.a. Ica Maxi och systembolag endast ett par kvarter bort