BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Pipersgatan 26

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 12448
  • 2776
  • 8978
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING.

 

Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskifteslägenhet anno 1899 med stor och solig uteplats mot innergården. Lägenheten är placerad i gårdshus och har en trevlig radhuskänsla. Hela boendet är smakfullt renoverat där gammalt möter nytt. Här finner ni vackra golv, takrosetter, kakelugnar (en fungerande), generös takhöjd, nyrenoverade ytskikt och mycket mer. Lägenheten är i absolut toppskick med nyrenoverat kök och badrum i exklusiv carraramarmor. En öppen planlösning, där stora fönsterpartier med djupa fönsternischer släpper in rikligt med ljus, ger lägenheten en social och inbjudande atmosfär.

 

När ni kliver in i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter. Köket är stilfullt renoverat med gott om förvaring bakom vita köksluckor samt goda arbetsytor på bänkskiva i kalksten. Här finner ni all maskinell utrustning som induktionshäll, fläkt, kyl/frys, micro, ugn samt diskmaskin. Vitvaror från Siemens. Köket rymmer en matplats för 4-6 personer, och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns en fungerande kakelugn samt utgång till den fantastiska och soliga uteplatsen med gott om plats för utemöbler samt odlingar. Från hallen når du lägenhetens två ljusa och välplanerade sovrum med fönster mot gården och platsbyggda garderober. Från det mindre sovrummet nås det stora sovrummet med vacker kakelugn (ej fungerande i dagsläget). I båda rummen finner ni en modern heltäckningsmatta som ger sovrummen ett extra lyft. Från hallen nås även ett renoverat badrum klätt med carraramarmor. Här finner ni badkar, wc, handfat samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

 

Här bor du i ett attraktivt läge med närhet till både grönska och vatten samt till både City och Kungsholmens stora utbud av affärer och restauranger. Här finns även goda kommunikationer och tunnelbana i direkt närhet och flera innerstadsbussar som trafikerar området och till Cityterminalen tar ni er till fots på ca 5 minuter.

 

Varmt välkomna på visningarna av detta inflyttningsklara drömboende!

- Låg belång i föreningen!

- Smakfullt renoverad lägenhet med solig uteplats i söderläge

- Tidstypiska detaljer så som djupa fönsternicher, takrosetter, kakelugnar, generös takhöjd och vackra golv

- Stilrent kök 

- Social och rymlig planlösning med stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus

- Lyxigt badrum med carraramarmor

- Rymliga sovrum med platsbyggda garderober

- Kungsholmens bästa läge med närhet till vattnet, citypulsen 5 min bort och goda kommunikationer i direkt närhet

 

 

Föreningen har förtillfället ingen giltig energideklaration.