BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Skridskovägen 9A, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 9640
  • 3859
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor man i en stilren och unik lägenhet med utpräglad studiokänsla som bjuder på en takhöjd på 3,15 meter, härliga fönsterpartier i storlek XL och en genomgående planlösning. Lägenheten har en modern layout och mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Lägenheten har en också en härlig och solig balkong om hela 7 kvm. Ett boende att trivas i året runt i mycket välskött förening.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum 
Fantastiskt vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som inbjuder till trevligt häng, stora fester men även till återhämtning och lugna stunder. Rummet har mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Från rummet når man via helglasade balkongdörrar lägenhetens stora balkong. 

Solig balkong om 7 kvm - Terrasskänsla
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På den soliga balkongen finns gott om plats för en rejäl sittgrupp och här har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren.

Kök
Hemtrevligt kök med plats för stora sällskap och med fokus på matlagning och umgänge. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn samt en spisfläkt. Vitt kakel ovan bänkytor i massiv ek ger köket det lilla extra.

Sovrum
Mysigt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.

Klädkammare
I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare.

Hall
Välkomnande möblerbar hall med ett stort fönster och snyggt och praktiskt instegsklinker. Hallen har bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av två rymliga garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum
Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, handdukstork, badrumsskåp samt en dusch med duschväggar i glas. Plats finns för tvättmaskin.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.