BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ölandsgatan 44, vån 4

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 10276
  • 4150
  • 6613
Värdera din bostad

Beskrivning

Mitt i Söders puls finner ni denna välplanerade och renoverade pärla som passar såväl singeln som paret. Läget högt upp i huset med spröjsade fönster i både sovrum och vardagsrum gör lägenheten mycket ljus. Med optimal planlösning och generös takhöjd på ca 2,70 m känns lägenheten betydligt större. Stabil förening i välrenoverad fastighet från 1928 med bästa läge och låga avgifter. Välbevarade tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett och spröjsade fönster i original.

Väl inne i lägenheten möts ni av en trevlig hall med platsbyggd hatthylla från byggnadsåret och gott om plats för ytterkläder och skor i en djupa klädkammare. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Rakt in från hallen ligger det renoverade köket med gråa skåpsluckor och är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Vidare in finner ni det generösa vardagsrummet med plats för både matplats för ca 4-6 personer och soffgrupp. Målade väggar i gröngrå nyans och fiskbensparkett. Mysigt ombonat sovrum med platsbyggd säng med smart inbyggd förvaring. Sovrummet har fönster mot gatan samt ett bevarat serveringsskåp i orginal. Badrummet är stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger med handfat, WC, dusch samt handdukstork. Tvättstugan är belägen precis utanför dörren en halv trappa upp.

 Trevlig förening med grönskande innergård med sittgrupper och grillmöjligheter. Stabil ekonomi med låga avgifter och välrenoverad fastighet. Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Här bor ni med ett toppenläge avskilt och lugnt på enkelriktad gata men ändå med närhet av det bästa av Södermalm kan erbjuda såsom Götgatans affärer och service med Ringens galleria med Teaterns trevliga foodcourt såväl som Skrapans galleria och Nytorget ett stenkast bort.

- Inflyttningsklart boende som passar både paret och singeln med låg avgift! 
- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterpartier som släpper in gott om jus
- Topprenoverat kök, sovrum med platsbyggd säng, stambytt helkaklat badrum
- Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda och gemensam innergård
- Toppläge på Söder med direkt närhet till ett stort utbud av service, affärer och nöjen 

- Goda kommunikationer med t-bana Skanstull runt hörnet

 

Varmt välkommen på visning!