BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Södra Skogen 3

  • 5 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 1856
  • 11855
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett härligt boende utöver det vanliga! Här bor man på en lugn återvändsgata mitt i naturen i ett modernt boende 7 minuter från centrala Mariefred och 40 minuter bilväg från Stockholm. Ett fantastiskt boende som förenar naturen med modernt boende. Man har tillsammans med samfälligheten möjlighet att nyttja den gemensamma poolen. Det finns också ett gemensamt hus invid poolen att hyra för gäster och familj eller kalas. Längst ner på en återvändsgata finns detta idylliska boende utan insyn med grönskan som närmsta granne. Tack vare det härliga uterummet så vinner man nästan ett helt rum till att använda som social yta. Fyra sovrum, två badrum, halvt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till ett socialt boende med hög standard. Garage på uppfarten! 

Uterum
Ett otroligt härligt uterum som blir som en enhet med skogen utan insyn från grannar. Trägolv och skjutväggar av glas. 

Vardagsrum
Häftigt vardagsrum med flera meter till tak vilket ger en otrolig rymd. Ett fönster från golv till tak med utsikt över ängen ger ett härligt ljusinsläpp. Parkett på golv och pärlspont på en av väggarna vilket blir en fin kontrast till de andra väggarna som är målade med grå kalkstensfärg. 

Kök
Köket har halvt öppen planlösnng mot köket vilket är trevligt. En bardisk avdelar rummen från varandra och även i köket finns ett stort fönsterparti. Över- och underskåp av björk samt röd mosaik ovanför arbetsbänken av laminat. 

Sovrum 1, 2, 3 och 4
Alla sovrum har parkett och tapeter i olika harmoniska toner. Alla sovrum har dessutom en egen altandörr vilket är extra härligt när man bor så nära och mitt i naturen. Gott om förvaring i rummen.

Badrum & Tvättstuga
Badrummet är helkaklat med vitt kakel på vägg och grått klinker på golv. En frostad glasvägg delar av duschen från badrummet och handfatet har en snygg vit komod under sig och speglat badrumsskåp.
Tvättstugan angänsar till badrummet och har både torktumlare och tvättmaskin, frånluftsvärmepump och torkskåp.

Gästwc
Invid hallen finner man bostadens gästwc med gråmålade väggar och svart klinker på golv. 

Hall
Välkomnande hall som fungerar som husets nav med ingång till alla rummen. Hallen mynnar ut i ett bibliotek och dikret nås man av takhöjden och ljusinsläppet. Gott om plats för förvaring för skor och jackor.