BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Frejgatan 36A, 1,5 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 25488
  • 2796
  • 8617
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 1,5:a på bästa läge i hjärtat av Vasastan! Med en härlig balkong i söderläge, stora ljusinsläpp och skön rymd bor du ett stenkast från Odenplans oslagbara kommunikationer och stora serviceutbud.

Lägenheten disponeras idag som en 2:a tack vare sovalkoven med plats för en större säng (idag står här en 1,40-säng). Lägenheten har högt i tak, välbevarade originaldetaljer, fiskbensparkett och stora fönster med fint ljusinsläpp. Pricken över i är balkongen mot lugna Frejgatans vackra fasader. Balkongen med sol från morgon till tidig eftermiddag har plats för både soffa och cafébord.

Mittpunkten i lägenheten är det rymliga vardagsrummet med tre stora fönster. Förutom anslutning till kök, sovrum och hall finns här utgången till balkongen och bra plats för umgänge i soffa och sittmöbler.
 
Det ljusa köket är modernt och fullutrustat med välplanerade arbetsytor och trevlig matplats för fyra personer intill det stora fönstret. Köket har fantastiska förvaringsmöjligheter, inte minst i det välbevarade serveringsskåpet i originalutförande. I det generösa och helkaklade badrummet finns duschdörrar i glas, vattenburen handdukstork och goda förvaringsytor. Den stora och välkomnande hallen har infällda spotlights i taket och vackert stengolv samt originalgarderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. Från husets baksida nås lummiga Enkehusparken.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Belägen endast ett kvarter från Odenplan med både tunnelbana, pendeltåg och bussar. Här finns ett flertal matbutiker, apotek, systembolag, gym med mera. Vasastan har ett rikt utbud av caféer och mysiga kvarterskrogar. Ett par minuters promenad bort finns  klassiska Vasaparken, Observatorielunden och inte minst härliga Hagaparken - perfekt för löpturen efter jobbet.
Detta är en lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par. Varmt välkommen på visning!