BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Lövdalsvägen 17B

  • 6 rum och kök
  • 162 kvm
  • Såld
  • 7267
  • 30972
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ert nya drömboende! Belägen på en lugn gata mitt i Segeltorps villaidyll finner man denna unika arkitektritade villa om totalt 162kvm ( ett stenkast från Långsjön. Huset, som är lösvirkes byggt, är fördelat på två våningsplan och har stora fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över Långsjöns vatten. Bättre kan det inte bli! Ni bor med gångavstånd både till förskola och skola med årskurs 1-9 samt goda kommunikationer ett stenkast från huset. 

Från den väl tilltagna takterassen har man fri utsikt ut över Långsjön och området. Fastigheten, som är uppförd 2019, håller hög standard och är genomgående synnerligt välplanerad med stora öppna och sociala sällskapsytor. Samtliga ytor är i toppskick med moderna och påkostade materialval, huset har genomgående ljusa väggar och golven pryds av en vacker ekparkett från Tarkett, under vilken det finns vattenburen golvvärme på båda plan. Det rymliga köket från Ballingslöv är i absoluta toppklass och man har inte lämnat något åt slumpen. Den ljusa inredning, bänkskivan i Corian med underlimmade hoar, stänkskyddet i glas samt induktionshällen med integrerad köksfläkt placerad i köksön ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Huset har idag fyra sovrum, men möjlighet finns att på övreplan enkelt skapa ytterligare ett sovrum om behovet finns. Det finns hela tre rymliga badrum i huset, ett på övreplan och två på entréplan. Dessa är samtliga helkaklade i lyxig stil och har golvvärme, i ett av badrummen på entréplan finns ett badkar medan man i övriga två har en dusch. Huset genomsyras av den höga standaren och detaljer som bidrar till en unik känsla. För att nämna några så har man låtit platsbygga en sittbänk i köket som sedan klätts med vitt skin, från vilken man genom de stora fönstren kan spana ut över Långsjön. I de allmänna utrymmena, 2 av badrummen samt i master bedroom är strömbrytarna i glas från Schnider och rummen har dimbara diodspottar i taken. I princip samtliga fönster är utrustade med uttag för fönsterbelysning.Det finns nätverksanslutning i samtliga rum och trappen har ett vackert fallskydd i glas.

Bredvid huset finns en privat uppfart med plats för hela fyra bilar. Tomten utgörs till största del av en bergstomt vilket betyder att man både slipper klippa gräsmattan i tid och otid samt hålla ordning på massa rabatter, helt perfekt. För utevistelse har man istället takterassen med den magiska utsikten samt en stor altan med utgång från köket på övreplan. Här, precis som på takterassen, är man nästan helt insynsskyddad från omgivningen. Helt enkelt en modern villa för den kräsna familjen!