BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 28, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 45.5 kvm
  • Såld

Beskrivning

På mysiga Hildebergsvägen ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a, utan insyn. Bostaden är belägen högst upp i huset med ostört gårdsläge och stora fönsterpartier som ger underbar och fri utsikt över gården, med stans takåsar i bakgrunden. Här finns även utgång till en stor balkong med kvällssol och underbar utsikt som man med fördel kan njuta av sköna sommarkvällar. 

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

Här har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 och 160 som tar en till Liljeholmens Centrum och i andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Bekvämt gångavstånd till både Liljeholmens Centrum och Södermalm. Liljeholmsgallerian har all tänkbar service med ett brett urval av butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som vetter mot gården. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - sommarens räddning
Från sovrummet når man en stor solig balkong som ligger med fri utsikt över gården. Balkongen har bästa solläge med kvällssol och här kan med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med matchande mosaik ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med keramikhäll och ugn, spisfläkt. Allt i rostfritt och från välkända fabrikat. 

Sovrum
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Rummet ligger i ostört läge med generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn över gården. För förvaring finns två inbyggda garderober. 

Badrum 
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkblått. På golvet ligger ett matchande klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, dusch, handfat och spegel. I badrummet finns även en tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt praktisk bänkyta med rymlig skåpsförvaring ovanför. 

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av rymlig klädkammare. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd om cirka 4 kvm.