BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Rosterigränd 3, 8tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 6.160.000 kr / Såld

Beskrivning

BOSTAD MED INGEN INSYN OCH SOLNEDGÅRGAR

Varmt välkomna till denna moderna och perfekt planerad lägenhet högt upp i huset med utsikt över takåsarna, noll insyn och utsikt mot Essingeöarna, Hornstull, Gröndal och Solna. Från lägenhetens stora balkong om ca 20 kvm har ni eftermiddag och kvällssol. Här kan man avnjuta härligt balkong häng och solnedgångar. Ni får inte missa poolen på gården med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. Föreningen har haft två avgiftsfria månader under det senaste året. Avgiften sänktes med 15% under 2019. En av de bästa sakerna med denna bostad är att den är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan ligger ca 50 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter.

Hall
Det ljusa parkettgolvet samt de vitmålade ytskikten ger en modern känsla samt rymd invid hallen. Här finns det bra avhängningsytor med plats för både hatthylla och skohylla. Bra med förvaring tack vare två inbyggda garderober.

Vardagsrum

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Väl inne i lägenheten finner ni en delvis öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som binds samman av bardisk som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, bokhyllor samt stort matbord för stort sällskap och minst 8 personer.

Balkong
Rymlig balkong om ca 20 kvm som sträcker sig längs hela vardagsrummet samt sovrum. Tack vare att balkongen ligger i ett högt läge så erbjuds en vidsträckt utsikt. Balkongens solläge är med eftermiddag och kvällssol (sydväst).

Kök
Stilrent och modernt kök i vitt med gott om förvaring i över- och underskåp även bardisken har underskåp. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och mycket bra förvaring. Utrustning består av kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt tvådelad diskho.

Sovrum
Det ljusa och stora sovrummet finns det plats för säng, sängbord samt gott om förvaringsmöjligheter. Det finns redan en inbyggd garderob i sovrummet.

Master bedroom
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt gott om förvaringsmöjligheter genom rummets walk-in-closet.

Badrum
Badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar samt matchande mörk klinkergolv. Det erbjuds bra med förvaring i badrummet. De faciliteter som finns består av en dusch, handfat med kommod, ytsmart badrumsskåp, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.

Här trivs man och det är bara att flytta in!