BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 9, 4tr

  • 1.5 rum och kök
  • 42 kvm
  • 4.125.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

På fjärde våning finner ni denna otroligt stilsäkra och ljusa 1,5a med sovalkov. Med sina välplanerade 42 kvadratmetrar bor du i ett attraktivt läge nära vatten, natur och Söders citypuls, allt inom gångavstånd.

Direkt från hallen möts du av ett otroligt ljusinsläpp, lägenheten har en helglasad fönstervägg som vetter i sydväst med en lika stor balkong som går längs med lägenheten. Förvaringen är god med inbyggda garderober i hallen. Badrummet ligger i direkt anslutning och är helkaklat med golvvärme och dimmer samt tvättmaskin och badkar. 

Här bjuds på en social planlösning med ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum. Här går lätt att ha ett stort sällskap över på trevlig middagsbjudning eller om man bara vill ha en enkel myskväll med nära och kära. Tack vare de stora fönsterpartierna och generösa takhöjd känns det väldigt luftigt och rymligt. Köket är renoverat med gråa luckor och och mörk bänkskiva i laminat, utrustat med bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll. 
Sovalkoven ligger avsides med jalusier att skärma av med, här finns gott om plats för dubbelsäng (180cm) samt sängbord på vardera sida.

Sist men inte minst en terrassbalkong som går längs med lägenheten och vetter i härligt och soligt sydvästläge med delvis vattenutsikt, detta i samband med den helglasade fönsterväggen blir som en förlängning av lägenheten.

Detta är en lägenhet du med säkerhet kommer att trivas om du letar efter ett modernt boende nära kommunikationer, vatten, samt natur men även med citypulsen alldeles runt hörnet. Mycket populär förening med god ekonomi med en belåningsgrad på 6184kr lån/kvm där bredband och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.

Välkommen hem!