BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älta

Krikongatan 3

  • 4 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
  • 6148
  • 9346
Värdera din bostad

Beskrivning

Entrévåning

Hall Välkommnade hall med direkt ansutning till köket. På golvet ligger ett snyggt mörk klinkergolv och bra med avhängningsmöjligheter i form av elfasystem.

Kök
En ljus matplats med fönster mot entrésidan. Modernt kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i svart sten. Integrerad  kyl och frys, integrerad diskmaskin, fläkt i rostfritt samt ugn med häll. Vitt kakel bekläder väggen. Spotlights i taket och på golvet ljust askgolvsparkett.

Duschrum
Helkaklat duschrum med vita kakelplattor på väggarna och blått klinker på golvet. I badrummet finner du dusch, toalett och handfat.

Vardagsrum
Ett ljust och trevligt vardagsrum med vita väggar och även här den ljusa askparketten. Stort fönster och glasad dörr ut mot altan i söder. Unikt för detta radhus är att det finns en braskamin i vardagsrummet.
  Altan Stor altan i söderläge med sol från morgon till kväll, trätrall bekläder ytan och här finner du även ett stort kallförråd.

Trappa
Vitmålad trappa upp till övervåningen från hallen/köket.
 

Övervåning

Hall övervåning
Från trappan kommer man upp i en hall som leder oss till rummen på övervåningen. Till vänster ett större sovrum. Till höger från trappan, två ytterligare sovrum och rakt fram husets andra badrum. Här finns även ett praktiskt städskåp utanför ett av de mindre rummen. Laminatgolv och ljusa väggar.

Sovrum 1

Master bedroom, stort sovrum med fönster och halvglasad dörr ut mot balkong i söder. Laminatgolv och vitmålade väggar. Platsbyggda skjutdörrsgarderober. 


Balkong
En härlig balkong som löper med baksidan av huset i söderläge.

Badrum
Ett härligt renoverat badrum med badkar. Handfat på kommod. Mörkt klinkergolv med elburen golvvärme och stora blanka kakelplattor på väggarna. Bakom badkar en kakelvägg i samma färg som golvet som blir en stilfull detalj. Toalett och tvättmaskin.

Sovrum 2
Ett ljust sovrum, med fönster mot entrésidan av huset. Vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 3
Vita väggar och laminatgolv. Fönster mot entrésidan med öppen utsikt ned över området. Plats för säng och garderober.

Klädkammare
På övervåningen finns även en praktisk klädkammare.