BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Tussmötevägen 207H

  • 4 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 8157
  • 1202
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till något utöver det vanliga. Radhuskänsla med gavelläge mitt i eftertraktade idylliska lugna villakvarter med närhet till grönområden och endast 5 km till storstan. Modernt boende i markplan med öppen social planlösning och utgång till den stora trädäckade uteplatsen med plats för ett flertal utegrupper. Uteplatsen sträcker sig utmed hela lägenheten på baksidan, i bästa sydvästläge med access till föreningens gräsmatta.
Genomgående toppskick med moderna materialval, mycket ljusflöde från stora fönsterpartier. Ljust snyggt kök i hög standard med rostfria vitvaror från Siemens, i öppen social planlösning mot vardagsrummet. Tre extremt rymliga sovrum. Två påkostade helkaklade badrum i mycket gott skick med golvvärme, varav det ena med badkar och de andra med dusch samt tvättmaskin och torktumlare samt linneskåp.  

Det är något speciellt med hörnlägenheter, många fönster och mycket ljusflöde från oväntade håll. Denna fyra är otroligt välplanerad och planlösningen i kombination med det genomgående ljusa trägolvet och de vitmålade väggarna gör att lägenheten känns större än sina 110 kvm. Stabil förening med god ekonomi samt i mycket underhållet skick. Fastigheten uppfördes 2014, marken är friköpt, till lägenheten i anslutning vid entrén finns ett förråd om ca 4 kvm, som hör till lägenheten. Egen parkeringsplats, för 325 kr i månaden, det finns även granngator med fri parkering. Det tillkommer 399 kr/mån i avgiften för tv och indraget fiber.

Det både syns och känns att här är grannsämjan god! Smakfulla lösningar, genomtänkta på detaljnivå, nyligen byggdes en gemensam cykelparkering med tak och grind – ett kompromisslöst boende helt enkelt!
Läget är verkligen helt perfekt, inom 200 meter hittar du allt du behöver. Bra mataffär (populära BEA med ett mycket bra utbud), skolor, förskolor, apotek & vårdcentral, bussar och tunnelbana som tar dig vidare. Ett boende som passar alla! Varmt välkomna på visning!