BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fartygsgatan 6, vån 4

  • 2 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • Såld
  • 2629
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna fantastiska tvåa med balkong i sydväst läge och med utsikt mot vattnet. Lägenheten har en öppen planlösning där kök och vardagsrum har ett socialt samspel. Köket är fullt utrustat och med bra arbetsytor samt gott om förvaring bakom ljusa köksluckor. Vardagsrummet är öppet och ljust med stora fönsterpartier. Via vardagsrummet når du den fantastiska balkongen. Stort sovrum med platsbyggda garderober samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

 

Hall

Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter samt plats för mindre möblemang.

Kök

Fint kök med öppen planlösning med vardagsrummet. Här finner ni gott om förvaring bakom ljusa köksluyckor samt goda  arbetsytor i form av bänkskiva i trä. Här finns all maskinell utrustning så som ugn, kyl/frys, micro, fläkt, diskho, diskmaskin och ny induktionshäll.

Vardagsrum

Öppet och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck. Goda möjligheter för fri möblering samt plats för soffgrupp, matbord samt övrig möblemang. Via vardgsrummet  når ni den fantastiska balkongen.

Balkong

Underbar balkong i sydväst läge med sjöutsikt. Här finns plats för utemöbler, gasolgrill, växter och odlingar mm.

Badrum

Helkaklat badrum i fint skick utrustat med dusch, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, handfat, handdukstork, wc samt förvaring.

Förråd

Till lägenheten hör ett källarförråd.