BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 44, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 4895
  • 2706
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt & ostört läge med naturen som närmsta granne ligger denna ljusa, tilltalande & perfekt planerade 3:a med stor balkong (15kvm) med eftermiddag och kvällssol. Lägenheten är optimalt planerad och verkligen anpassad efter barnfamiljers specifika behov och underlättar för en skön vardagsmiljö. Umgängesytor såsom kök och vardagsrum är generösa med öppen planlösning, rymliga sovrum med perfekta förvaringsytor, smakfullt och välutrustat badrum. Härtill en stor balkong i soligt västerläge med underbar utsikt över stans takåsar, samtidigt som man har uppsikt över barnen medan de leker på den barnvänliga innergården. Generösa fönsterytor samt lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som även är genomgående. 

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor. En ny grundskola för F-9 inom 5 minuter promenad. Intill fastigheten ligger både fotbollsplan, lekplatser och en äventyrspark. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. 

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Lägenheten disponeras enligt följande:

Balkong
Underbar balkong om ca 15 kvm med bästa solläge. Balkongens storlek och disposition gör att man med enkelhet kan möblera med både matbord och loungedel. Här kan med fördel njuta av solen under eftermiddagen och kvällen med underbar utsikt över stans takåsar.

Vardagsrum
Öppen och socialt inbjudande planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för vännerna. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. 

Kök
Stilfullt kök som delas av från vardagsrummet genom en snygg bardisk. Köket är från Marbodal med inredning i vitt. Köket är fullutrustat med induktionshäll, varmluftsugn, hel kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin.

Arbetsbänk som snygg bryts av mot grönt kakel ovanför. Generös matplats för ca 6-10 personer invid härligt burspråk som medför underbar fri utsikt över skog och natur.  

Sovrum 1
Luftigt och möbleringsvänligt rum med generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och utsikt över den lugna gården. Här finns plats för dubbelsäng eller enkelsäng med arbetshörna. Mycket goda förvaringsytor via en stor skjutdörrsgarderob. 

Sovrum 2
Mysigt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsytor via en garderobsvägg med skjutdörrar och inredd med Elfa förvaringssystem. Sovrummet har ett stort fönsterparti som släpper in gott om ljus och erbjuder fri utsikt över naturen. På golvet återfinns det vackra ekparkettgolvet.

Badrum
Smakfullt badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med ljusgrått klinker på golvet som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, spegel, badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovanför. 


Hall
Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr och goda förvaringytor via rymliga garderober. 

Välkommen på visning