BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Strahlenbergsgatan 16, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 5385
  • 1923
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1a i genomgående fint skick med mycket charm som renoverats de senaste åren till ett inflyttningsklart skick! Med perfekt planlösning som passar både paret och singeln med högt ställda krav och gott om förvaringsmöjligheter, till ett centralt läge med några minuters promenad till tunnelbanan. Med cykel tar det inte mer än 5 minuter att ta sig till Södermalm. Här bor ni med ett naturskönt lugnt läge med endast grönskan utanför!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du fina ytskikt, vackra golv samt stora fönsterpartier från två håll som ger härligt ljusinsläpp. Rofyllt och rymligt vardagsrum med gott om plats för dubbelsäng. I lägenheten finns även gott om inbyggda förvaringslösningar i stor klädkammare i vardagsrummet. Luftigt vardagsrum där det finns gott om sällskapsytor.

Köket är renoverat med vita skåpsluckor och fina vitvaror. Utrymme för matplats för 4 personer. Här finns gott om arbetsytor samt skåpsförvaring. Ni får dessutom ett badrum i ljusa färger med badkar. Hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring samt förråd som tillhör. Både närhet till t-bana och grönområden i populära och natursköna Hammarbyhöjden. Välskött fastighet i stabil bostadsrättsförening med trevlig grönskande gård.

Välkommen på visningarna av denna pärla!

- Underbar ljus och välplanerad 1a med genomgående planlösning
- Lugnt läge i populärt område med grönskan utanför, utan insyn
- Genomgående lägenhet med härligt ljusflöde från två håll
- Vardagsrum med plats för dubbelsäng och förvaring i rymlig klädkammare
- Renoverat kök med samtliga vitvaror och matplats för 4 personer
- Trevlig förening med välskött fastighet och grönskande gård
- Närhet till vackra Nackareservatet och grönska direkt utanför porten
- Tunnelbana endast ca 500 m bort (Skärmarbrink) och 5 min med cykel till Södermalm