BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Kalmgatan 6, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 6917
  • 3132
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1a i genomgående fint skick högst upp (vån 3 av 3) med mycket charm! Stor solig balkong i fritt sydvästläge med härlig utsikt över grönskande omgivningar. Med perfekt planlösning, fräscht kök som är renoverat sedan tidigare, stambytt badrum, sovalkov och gott om förvaringsmöjligheter i garderobslösning. Ett centralt läge i Hammarbyhöjden och med cykel tar det inte mer än 5 minuter att ta sig till Södermalm.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du fina ytskikt, vackra golv med skön golvvärme samt stora fönsterpartier från som ger härligt ljusinsläpp. Luftigt vardagsrum där det finns gott om sällskapsytor. Kliv ut på den härliga balkongen i fritt och naturskönt läge med sol från att den går upp till den går ner. Här njuter ni av sommarens dagar och kan se de mest magiska solnedgångar härifrån!

Vardagsrummet delas idag av med en garderobslösning vilket skapar en sovalkov med gott plats för dubbelsäng. Ni får dessutom ett fräscht badrum i ljusa färger med dusch, wc, handfat och spegelskåp samt utrymme för tvättmaskin. Hall med gott om avhängningsmöjligheter och vindsförråd som tillhör.

Hammarbyhöjden/Skärmarbrink erbjuder både närheten till natur och storstadspuls. Det är cykelavstånd in till Södermalms puls med restauranger, uteliv och shopping. Med tunnelbanans gröna linje tar Ni er till Södermalm på några få minuter och i city är Ni på 10 min. Närmaste T-bana är Skärmarbrink och till Gullmarsplan promenerar du på 5 minuter. Där finns både T-bana, bussar och tvärbanan.

I samma byggnad som lägenheten finns Tempo och i området finns flera restauranger tex Sushi, Thai och pizzerior. Nackareservatet med sin unika miljö erbjuder strövarområden, löparslingor och badplatser. Hammarbyhöjden har allt du kan önska inom några minuters avstånd, på Finn Malmgrens plan finns apotek, café, restauranger och Coop. Välskött fastighet i stabil bostadsrättsförening med trevlig grönskande gård.

- Underbar ljus och välplanerad med balkong i fritt sydvästläge!
- Lugnt läge i populärt område högst upp i huset utan insyn
- Sovalkov med plats för dubbelsäng och förvaring i garderobslösning
- Renoverat kök sedan tidigare med fräscha vitvaror och matplats för 4 personer
- Stambytt badrum med dusch och utrymme för tvättmaskin
- Trevlig förening med välskött fastighet och grönskande gård
- Närhet till vackra Nackareservatet och grönska direkt utanför porten
- Bra kommunikationer i direkt närhet, 5 min med cykel till Södermalm