BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Svandammsvägen 8, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 7372
  • 3687
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor du mitt på anrika skvallertorget, hjärtat av gamla Midsommarkransen och omgiven av härliga kulturkvarter med endast två minuter till tunnelbanan. Bostaden är belägen i en vacker och K-märkt 20-tals fastighet med skuldfri förening.

Välkommen till denna ljusa och charmiga 1:a med perfekt planerade ytor. Bostaden är belägen mot lugn och trivsam innergård i en välskött och skuldfri förening. Denna trivsamma pärla erbjuder härlig karaktär med detaljer bevarade såsom vackra trägolv, spegeldörrar och spröjsade fönster vilket gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden om i kombination med generösa fönsterytor gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär.

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum 
Härligt rum med högt i tak och två vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt över grönska innergård. Här finns gott om plats för både soffgrupp, säng och övrigt passande möblemang. På golvet ligger ett vackert trägolv och väggarna är ljust målade. Rummet erbjuder goda förvaringsytor via en rymlig inbyggd garderob. 

Kök
Stort och hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har goda förvaringsytor bakom vita stilrena luckor och generösa arbetsytor med svart mosaik ovanför. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys, rostfri diskbänk, gasspis med ugn och fläkt. Allt stilfullt i rostfritt. Köket har matplats för 4 personer med trevlig utsikt över föreningens lummiga innergård. väggarna är vitmålade med inslag av passande fondtapet.

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt, där man direkt möts av dess charm med trägolv och högt i tak. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter, Lägenheten är även utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum 
Intill vardagsrummet hittar man ett trevligt badrum med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, handfat och spegel. 

WC
I anslutning till hallen finner man ett separat wc-rum med vita väggar och klinkergolv. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.