BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen - Högdalen

Skebokvarnsvägen 97, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 4994
  • 1513
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Det som utmärker den här bostaden är det attraktiva läget högst upp i huset, det snygga köket och den mysiga balkongen som bjuder på härliga soltimmar och utsikt över grönskande trädtoppar. Planlösningen är genomtänkt, här är samtliga rum rymliga och har ett fint ljusinsläpp. I vardagsrummet finns en alkovdel som till exempel kan nyttjas som en arbetshörna. 

Populärt område med t-bana, bussar, butiker, restauranger och närhet till grönområden.

Balkong 
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum där man gärna tillbringar timmar. Det höga läget gör att balkongen blir till en privat oas, speciellt sommartid med all grönska runtomkring. Här finns plats för ett cafébord och stolar samt en massa blommor. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är ett riktigt sällskapsrum! Här finns gott om yta för en stor soffa, tv-möbel och fåtöljer. Här finns även en alkovdel som gör sig perfekt som hemmakontor. Läget högst upp i huset gör att rummet ligger fritt från insyn. 

Kök 
Det smakfulla köket nås från både hall och vardagsrum och ligger även det fritt från insyn. Det mörka golvet bryter av snyggt mot de vita köksluckorna. Intill fönsterpartiet finns plats för ett matbord för 4-6 personer. 

Sovrum
Från hallen nås det stora sovrummet som har plats för en dubbelsäng och nattduksbord. För den som önskar finns plats för att sätta in en garderobsvägg. 

Badrum 
Det helkaklade badrummet är utrustad med wc, handfat, badrumsskåp, badkar samt en tvättmaskin kombinerad med torktumlare. En trevlig detalj är fönstret som gör rummet ljust och möjliggör vädring. 

Hall
Trevlig hall med gott om plats för ytterkläder. Under hatthyllan finns ett dekorativt och praktiskt klinkergolv för avställning av skor. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring.