BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Thorildsplan

Geijersvägen 6, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 36.5 kvm
  • Såld
  • 6525
  • 2842
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna perfekt planerade 1a om 37 kvm i en av Kungsholmens populäraste föreningar. Här bor du två trappor upp i huset i en vacker lägenhet med flera orignaldetaljer välbevarade så som högt i tak, stora fönster med spröjs samt plankgolv.

Lägenheten ligger i ett perfekt läge med närhet till natur och kommunikationer. Bostaden är generöst tilltagen och har bla stort kök som erbjuder bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter, rymligt och lättmöblerat allrum samt bra förvaring.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Från hallen når man det rymliga och fina köket. Köket är smakfullt renoverat med ljusa skåpsluckor och granitbänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin samt spishäll/ugn. Härlig matplats intill fönstret. Från hallen nås även allrummet som erbjuder utrymme för såväl soffa, säng som matplats för flera middagsgäster. Badrummet är helkaklat och har en wc, dusch och handfat. Detta är en lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par!

Området Thorildsplan är vackert och charmigt och består till största delen av 1920-talsbyggnader. Med ett mycket attraktivt läge med direkt närhet till grönområden och tunnelbana, livsmedelsbutiker, restauranger samt med promenadavstånd till Fridhemsplan bor du här mycket bekvämt.

- Perfekt planerad 1a
- En av Kungsholmens mest populära föreningar
- Flera originaldetaljer bevarade
- Ett vackert serveringsskåp i orignal
- Stora fönster med vacker spröjs
- Fullutrustat kök med diskmaskin
- Inbyggd garderob