BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 26

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 5648
  • 3461
  • 4877
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerad lägenhet i trivsamma Traneberg, ett perfekt förstaboende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Denna lägenhet kan enkelt göras om till en tvåa, vilket många i huset gjort.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och sängalkov. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslagen kvällssol. Vidare finns köket separat med en rymlig matplats. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spisshäll med ugn och fläkt.
Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdeteljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Högklippan 2 är en mycket trevlig förening med 19 lägenheter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Stabil förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.