BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Karlsviksgatan 14, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 9120
  • 1924
  • 2368
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna drömlägenhet! I en vacker fastighet anno 1912 på pittoreska Karlsviksgatan finner vi en synnerligen smakfull tvåa om 63 kvm högt belägen på fjärde våningen.  

Här finner vi klassiska färg- och materialval samt tidstypiska sekelskiftesdetaljer så som högt i tak, stora fönster med vacker spröjs samt genomgående trägolv i original vilket är slipat och vitlutat. Lägenheten är genomgående i ett mycket gott skick. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor och går i ljusa färgval med en smakfull grön marmorskiva som bryter av mot vita skåpsluckor. Här finns ett härligt fönster med utsikt mot innergården och här ryms även ett matbord med plats för 6-10 personer. Den maskinella utrustningen utöver spishäll och ugn är diskmaskin samt kyl och frys. 

Vardagsrummet är väl tilltaget och har dubbeldörrar som tar dig ut på balkongen. Denna ligger i ett högt och fritt läge och vetter mot föreningens innergård och ger dig möjlighet att njuta av solen under dagtid. Här erbjuds olika möbleringslösningar och kaminen som fungerar utmärkt att elda i bidrar med mysfaktor. Sovrummet är rofyllt beläget och här ger ett vackert fönster med välvd överkarm samt spröjs ett härligt ljus samt utikt över takåsarna. Sovrummet är väl tilltaget och här ryms utan problem en dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Dessutom finns en generös garderobsvägg med gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet ligger i lägenhetens mitt och är i ett mycket fräscht utanförande. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, dusch samt tvöttpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du bekvämt i en mycket vacker lägenhet på toppadress invid Norr Mälarstrand. Såväl Rålambshovsparken samt Fridhemsplan ligger runt hörnet. Lägenheten passar utmärkt antingen för en person såväl som för ett par och synnerligen för dig som letar efter en social lägenhet med härliga ytor samt med tidstypiska detaljer. Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss med rum för barnvagn.