BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Bågljusvägen 5, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 5444
  • 4266
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna toppenfina trea om 67 kvm på Bågljusvägen 5. Högt belägen på tredje våningen finner vi här en mycket välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder ett fullutrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter samt arbetytor. Den maskinella utrustningen består av en spishäll, varmluftsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Tack vare generösa ytor samt den öppna planlösningen ryms här ett större matbord med rum för 6-10 personer samt soffa/soffgrupp. Lägenheten är mycket ljus tack vare stora fönster som vetter mot föreningens grönskande innergård.

Master Bedroom är väl tilltaget och här ryms utan problem en stor dubbelsäng. En garderobsvägg ger gott om förvaringsmöjligheter och för den som önskar går det även att möblera med ytterligare förvaringsmöbel. Det mindre sovrummet fungerar utmärkt att använda antingen som barn-, gäst- eller arbetsrum. Badrummet är helkaklat i ett fräscht utförande med smakfulla färger. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, badkar, tvättavdelning med separat tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaringsmöjligheter.

Från vardagsrum och kök nås den stora balkongen som vetter åt föreningens grönskande innergård. Balkongen är inglasad men kan även användas utan glas. Här ryms utan problem valfritt möblemang och du kan njuta av härlig morgon- och förmiddagssol!

Hissen precis utanför ytterdörren leder direkt ned till garaget, där det för närvarande finns lediga garageplatser. Här bor du i mycket trevliga och populära kvarter! En kort promenad bort ligger Fridhemsplan med dess puls, service och kommunikationsmöjligheter där både tunnelbanans gröna och blå linje går, bussar samt flygbuss till och från både Arlanda och Bromma. Det är enbart hundra meter till Fridhemsplans tunnelbanestations norra uppgång där blå linje tar dig till T-Centralen på bara 5 minuter. Det är även väldigt snabbt och smidigt att komma upp på motorvägen E4.

Mycket stabil förening. Hissen rymmer utan problem en barnvagn. Detta är en lägenhet som passar för såväl en person som för den lilla familjen!

Varmt välkomna!