BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Violavägen 57

  • 5 rum och kök
  • 122 kvm
  • Såld
  • 3948
  • 8609
Värdera din bostad

Beskrivning

BESIKTIGAT RADHUS!

Välkomna till Mariefreds mysigaste radhus med alla rätt. Endast 40 minuter från Stockholm med tåg eller bil, finner man detta välplanerade radhus med bästa läget med fri utsikt mot skogen. Detta populära och barnvänliga område ligger endast 2 km från den pittoreska stadskärnan med dess magiska historia. Ett boende som under varma sommarhalvåret suddar ut gränsen mellan ute och inne eftersom man kan nyttja den generösa altanen som ligger helt vindstilla och helt utan insyn. Perfekt planlösning med de stora sociala ytorna på nedervåningen med utgång till både altanen på baksidan och framsidan. Genomgående fina och välbevarade ytskikt. Två badrum med dusch och badkar samt fyra riktigt bra sovrum med plats för större sängar och skrivbord. Mycket gott om förvaring tack vare två förråd, garage samt vindsutrymme. Måste upplevas på plats!

ALTAN & TRÄDGÅRD
Detta radhus har bästa läget med insynskyddad tomt med utsikt mot grönskande äng och skog. Den mysiga tomten har både stor altan med tak som blir som en förlängning av vardagsrummet på sommaren, samt en uteplats omringad av syrener och en lekstuga. Grönskande rabatter i olika nivåer ger en effektfull känsla. Här erbjuds en vindstilla och solig tomt med gott om plats för större middagar om så önskas. 

HALL
Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett fint sätt. Direkt in till höger når man köket och till vänster når man vardagsrummet. Hallen har gott om förvaring genom en stor platsbyggd klädkammare samt gott om plats för avhängning. Hela nedervåningen har enhetligt tarkettgolv och väggar i ljusa grå och vita toner. 

KÖK & TVÄTTSTUGA
Rymligt och mysigt kök med plats för matbord. Här får man ett fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier som blir som ett burspråk in mot den mysiga entrén och framsidan. Mycket förvaring i ljusa över- och underskåp. Beige kakel ovanför arbetsbänken. Köket är lantligt inrett med vacker tapet ovanför bröstpanelen. Från köket eller groventrén når man bostadens tvättstuga som har både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. 

VARDAGSRUM
Vardagsrummet och altanen sitter ihop på ett naturligt sätt och på sommarhalvåret suddas gränsen mellan ute och inne bort. Vardagsrummet är socialt och generöst, fönster i två väderstreck och gott om plats för både soffhörna och matsalsbord. Smakfull tapet i ljusa toner. 

BADRUM MED DUSCH
Stort och helkaklat badrum med dusch, handfat och wc. Inbyggd hylla med belysning. 

MASTER BEDROOM SOVRUM 1
Mysigt och stort sovrum med stor klädkammare och plats för både större dubbelsäng och skrivbord. Romantisk och blommig fondtapet blir fin kontrast mot de vita väggarna. Fönstret vetter ut mot altanen och den grönskande tomten helt utan insyn. 

ÖVERVÅNING

SOVRUM 2, 3 & 4
På övervåningen har man tre perfekta sovrum som är stora nog för både större säng, skrivbord och garderober. Alla sovrum har fönster som vetter ut mot grönska och himlen. Även här finner man ett enhetligt golv i alla rum och väggar i harmoniska toner. 

BADRUM MED BADKAR
Stort badrum med badkar, dusch och handfat. Kaklade väggar och klinker på golv. Vackra mosaikdetaljer. Fint med ett fönsterparti som ger ljusinsläpp.