BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Konstgjutarvägen 14, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 7447
  • 1391
  • 5032
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna otroligt ljusa och välplanerade tvåa med en balkong i söderläge med fri utsikt mot Globen.

Hallen är alldeles lagom stor med förvaring i form av hatthylla samt platsbyggda garderober med överskåp.

Köket är yteffektivt och även här med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor med bänkskiva i laminat. Alla bekvämligheter finns som spishäll med ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Helt ny kolfilterfläkt installerades i år. Sovrummet ligger i fil med kök och i bägge rum vetter fönstret mot lummig baksida utan insyn. Här finns plats för säng samt byrå/garderob.

Vardagsrummet känns mycket ljus och luftigt tack vare generös takhöjd om ca 2,7m med stora fönsterpartier utan insyn. Här finns både plats för matgrupp och soffgrupp samt tv-möbler. Utgång till balkongen som ligger högst upp med fri utsikt över Globen.

Lägenheten har en genomtänkt planlösning med välutnyttjade kvadratmetrar. Lägg därtill ett stambytt badrum med dusch och dessutom förberett för tvättmaskin.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig tvåa på populära Konstgjutarvägen, endast en minut från kommunikationer som tunnelbanan och tvärbanan. Ett par minuter därifrån till fots ligger Gullmarsplan där trafikerar tunnelbanans samtliga gröna linjer, flertalet bussar och tvärbanan. Med cykel tar det mindre än 10min att ta sig till Söders citypuls.

Har du bil är läget perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du än vill i Stockholm. 

Varmt välkommen på visning.