BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka / Mensättra

Brisvägen 12

  • 5 rum och kök
  • 121 kvm
  • Såld
  • 15953
  • 10471
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till detta charmiga enplanshus som sällan är till salu i populära Mensättra! Huset i ett plan har en välgenomtänkt planlösning med stora sociala ytor med vardagsrum, matsal och kök samt duschrum och ett badrum med tvättstuga. Bostaden har också tre ordentliga sovrum, ett arbetsrum och ett förråd. Stor altan i ett fantastiskt solläge och trevlig trädgård med gräsmatta, inramande häck och fina buskar och träd. På fastigheten finns även en friggebod, garage och ett växthus. 

Tomten är inramad av ett inssynsskyddande häck och buskage och här finns en gräsmatta med plats för lek och spring samt flertalet buskar och fruktträd. På husets baksida finns ett stort trädäck i bästa sydvästläge med plats för stort matbord, soffgrupp och grill. På baksidan finns även en friggebod som är vinterbonad med indragen el, och växthus.

Läget i närheten av Saltsjö-Boos mittpunkt Orminge är mycket attraktivt med gångavstånd till bra skolor, mataffärer och kommunikationer. Bussar till city går precis utanför på Mensättravägen. Bra badsjöar i närområdet där också skridskoåkning blir möjligt på vintrarna. 

Genomgående oljad ekgolv.

Kan det vara värt att nämnas att det är nära till båtplats, (Eriksvik) ca. 10 min. 

Välkomna att uppleva detta fantastiska hem på plats!

Hall

Välkomnande hall med plats för klädavhängning. Klinker med golvvärme och målade väggar.

Kök med matplats

Ljust och fint kök med en utbyggd köksö. Bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Kyl/frys, ugn och fläkt i rostfritt samt diskmaskin. Plats för stort matbord längs fönster som släpper in bra med ljus. 

Vardagsrum

Ljust och generöst vardagsrum med plats för större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den stora altanen på husets baksida i insynsskyddat läge. Plats för stort matbord och flertalet gäster. 

Duschrum

Fräscht duschrum med dusch, wc, handfat och spegel. Helkaklade väggar i blått samt våtrumsmatta.

Badrum

Praktisk tvättstuga längst in med tvättmaskin, vask och arbetsbänk. Här finns även ett badkar, handfat och WC. Helkaklade väggar och naturfärgat klinker.

Sovrum 1-3

Rymliga sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar. Vid sovrummet närmast köket finns även ett arbetsrum som kan göras om till ett sovrum. 

Klädkammare/Förråd

Praktisk klädkammare/förråd med plats för det mesta. Nås från hallen

Vind

Vind med plats för allehanda ting.

Garage

Garage med plats för en bil, cyklar, bildäck. På baksidan av garaget finns en snickarbod som är vinterbonad. Längs garagets kortända är ett växthus påbyggt mot söder.