BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skuru - Nacka

Verdandivägen 1K

  • 7 rum och kök
  • 178 kvm
  • Såld
  • 6933
  • 11562
Värdera din bostad

Beskrivning

I attraktiva Skuru finner ni denna vita tvåplansvilla med härlig rymd och gedigen kvalitet. Villan ligger högt och vackert beläget  - utan insyn och inlindat i grönska. Det är ett ljust, klassiskt och stiligt hem med synliga takbjälkar och vitoljade furugolv.

Tomten är i Skuru-mått mätt mycket stor - 1367 kvm. Invid uppfarten finns ett isolerat garage med förråd i anslutning. En prydlig stenlagt gång leder upp till farstukvisten. På framsidan finns en mindre gräsmatta och på sidan av villan är en stor och härlig altan belägen. Ett flitigt använt ”rum” med sol från morgon till kväll. 

Villan är belägen med berg i ryggen och här tar tomten en lite vildare karaktär. Högst upp, ansluten med en tappa, finns ett underbart växthus. Ett rum för både kalas och meditation med milsvid utsikt över Nackas horisont.

Villan är smart planlagd med en fin fördelning mellan de sociala ytorna och de mer privata. Innanför den blå ytterdörren möts man av en sikt rakt genom huset. Tar man till vänster innanför entrén når man det ljusa härliga köket med matplats med känsla av att sitta i en veranda invid många stora spröjsade fönster. 

Vardagsrummet är väl tilltaget och har ett underbart ljus tack vare fönster i tre väderstreck. En dansk svart braskamin och de synliga takbjälkarna bidrar till den sköna känslan i rummet. 

På entréplan finns möjlighet till ett sovrum och en trappa upp når man ytterligare tre. Master bedroom har en charmig fransk balkong och en stor walk-in-closet i anslutning. Båda badrummen i villan är fräscht renoverade och går i tidlösa färger och material. I det övre badrummen finns en rymlig bastu.

Skuru bjuder på det bästa av två världar med närheten både in till stan och till skärgården med Skurusundet precis runt knuten. Busshållplatsen är ett stenkast från ytterdörren och härifrån går direktbussar till Slussen på 15–17 minuter. 

I området runt Skuru, Saltängen och Saltsjö-Duvnäs finns marinor med möjlighet till båtplats. Det finns flera fina skolor i närområdet, närmast är Skuru skola med årskurs f-9 och Borgvallaskolan med årskurs f-3. Motionsslingor finns i det vackra naturreservatet Nyckelviken som ligger granne med Skuru. 

Välkomna att uppleva detta charmiga hem i ett lugnt men centralt läge!