BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 13, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 4.130.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I denna mycket trivsamma gavellägenhet kan du njuta av ett underbart ljusinflöde från fönster i tre väderstreck. Här finns även en mysig balkong i bästa västerläge som bjuder på sol från lunchtid till kväll. Lägenheten har fina originaldetaljer bevarade såsom parkettgolv i vardagsrum samt fönsterbrädor i sten och är mycket väldisponerad med härlig rymd och stora ytor. Det stilrena och välutrustade köket renoverades 2015 och har gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt matplats intill fönster. I lägenheten finns ett mycket väl tilltaget vardagsrum med fönster åt två håll samt utgång till balkongen. I bostaden finns även två stora sovrum, varav båda med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Vidare finns en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin.

Lägenheten är belägen i en stabil förening med låg belåningsgrad samt en mysig, lummig innergård som är väldigt uppskattad av de boende i föreningen. På gården finns härliga gröna ytor, fina planteringar, träd, sandlåda, utemöbler och grillplats. Föreningen äger marken.

Trivsamt och centralt läge vid Hägerstensåsens centrum med ICA, buss samt flera restauranger och övrig service i direkt närhet. Endast några minuters promenad till T-bana (Hägerstensåsen) samt kort promenad till Telefonplan med flertalet busslinjer, restauranger, gym mm. I området finns flera förskolor, skolor och lekparker samt en fin Amfiteater. Gångavstånd till Mälaren med vackra promenadstråk och badmöjligheter.

- Mycket väldisponerad 3:a med gavelläge
- Härligt ljusinflöde från fönster i tre väderstreck
- Mysig balkong i bästa västerläge
- Stilrent och välutrustat kök från 2015
- Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen
- Två stora sovrum med plats för dubbelsäng
- Helkaklat badrum med tvättmaskin
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Förening med mysig, grönskande innergård med grillplats
- Föreningen har låg belåning och äger marken
- Nära till mataffärer, restauranger och skolor 
- Endast några minuters promenad till T-bana (röda linjen, station Hägerstensåsen)
- Promenadavstånd till Telefonplan, fina naturstråk och Mälaren