BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 321

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 1122
  • 1564
Värdera din bostad

Beskrivning

Tillfälle att förvärva en kvadratsmart 50-tals pärla i gavel med balkong! En bostad med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe. På balkongen är det sol från tidig eftermiddag till solnedgång under sommaren. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Mycket trivsam planlösning. Bostaden disponeras idag som en 2,5:a men kan även disponeras som en 3:a för den som önskar. Se alternativ planlösning. Nära centrum med affärer och t-bana, endast ca 3 minuter promenad.

Bevarade 50-tals detaljer såsom parkettgolv och dörrar. Fantastiskt ljusinsläpp från många fönster i två väderstreck. Många garderober i bostaden samt därutöver två förråd - ett vindsförråd och ett mindre matkällarförråd. Till bostaden är det säkerhetsdörr!

Tre minuters promenad till centrum med bl a, t-bana, många matbutiker, service och restauranger såsom bl a Coop, Ica, Matdax, Delikatessbutik (Fisk), Systembolaget, Kicks, Lindex, Babas (populära hamburgare).

En bostad att trivas i - varmt välkommen på visning!

- Stambytt badrum 2008 med dusch, tvättmaskin, wc, handfat, handdukstork samt överskåp.
- Charmigt kök med kyl/frys, gasspis, gasugn och fläkt. 3-fas el finns i huset, möjligt att byta från gas till el- ugn/spis.
- Möjlig 3:a, se alternativ planlösning. Obs endast ett förslag, en eventuell ombyggnad måste först godkännas av föreningen.

- Gott om inbyggda garderober utan att förlora kvadratmeter där det behövs.