BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge - Brandbergen

Tvillingarnas gata 304 3tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 6088
  • 2054
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade och verkligen välplanerade lägenhet med välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En balkong som verkligen blir ett extra rum att njuta på för familj och vänner - sydvästläge med grönskande omgivning - harmoni är ordet!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en suverän balkong mot grönska i bästa sydvästläge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Renoverat badrum från 2016 och ett härligt kök och generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generöst fönster ut mot de grönskande omvigningarna och solens strålar under dagen och kvällen - perfekt sydvästläge. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BALKONG
En utmärkt balkong var plats finns för avkoppling och grönskande odlingar. Läget i sydväst med sol under stora delar av dagen och mot kvällen gör det verkligen till ett extra rum för skönt häng! Minimalt med insyn sommartid tack vare läget högst upp i huset.

BADRUM
Ett stambytt riktigt modernt och smakfullt renoverat badrum från 2016 med fint kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt dusch. Badrumsskåp med god förvaring och spotlight. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt en spisfläkt. En mycket generös matplats som hänger samman med entrén, möjlighet finns för stora sällskap 4-16 personer. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum, var plats finns för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns garderober vilka lämnas. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om plats för förvaring i form av garderober. Plats finns för garderob och klädavhängning. En generös klädkammare med plats för det mesta.