BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Salbyvägen 1

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 5276
  • 4357
Värdera din bostad

Beskrivning

Gavel 2:a på andra våningen med visst renoveringsbehov! Fint med både burspråk och balkong i söder. Stora rum, gott om förvaring och stambytt helkaklat badrum med fönster. Fina detaljer såsom parkettgolv, beslag, kallskafferi och fönsterbrädor i sandsten. Fiber indraget, 165 kr/mån. Nära t-banan med 20 min till centralen!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring på hallmöbel och i tre inbygda garderober. Grå laminat på golvet och målade väggar. Säkerhetsdörr i snygg utformning.

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt två håll och dubbeldörrar ut till balkongen i söder. Fin parkett och tapetserade väggar. 

Kök
Slitet originalkök med plats för matbord invid fönstret. Utrustat med kyl/frys, kallskafferi, gasspis och diskbänk, diskmaskin. Linoleum på golvet och målade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten och högt läge.

Sovrum
Stort och kvadratiskt rum med två inbygda garderober. Plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och byrå. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin utsikt över grönskan och Bandhagen.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ, spegelskåp, dusch och tvättmaskin.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.