BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Sundbyberg

Tulegatan 16, VÅN4

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • 3.130.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende på 4:e våningen i eftertraktade Tuletornen med utsikt, stor balkong och påkostade ytskikt utöver det vanliga. Här bor du i en nyproducerad lägenhet (2014) med en enastående känsla för detaljer och estetik. En trivsam pärla med kvadratmeterna på rätt plats. Stig in och låt er hänföras av detta drömboende med nyproduktionens komfort och samtliga bekvämligheter med garage i fastigheten med lediga platser. Ett inflyttningsklart boende som passar både paret och singeln med högt ställda krav!

Redan när du kliver in i lägenheten märker du att detta är något utöver det vanliga med en hög standard på både materialval, utförande och härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ljusa väggar genomgående och fint parkettgolv. Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök med hela maskinparken stilrent integrerad och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i Carraramarmor. Rymligt och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet i öppen planlösning mot köket ger gott om utrymme för både matplats och soffgrupp. Här har ni utgång till den stora möblerbara och halvinglasad balkongen om ca 10 kvm som sträcker sig utmed lägenhetens alla fönstersidor med en enastående utsikt över takåsar och grönska. Här får ni sol från tidig morgon fram tills lunch under sommarhalvåret. Gott om plats för loungemöbler tack vare den generösa ytan om ca 10 kvm och grillmöjligheter.

Separat och rofyllt sovrum med plats för 160 cm säng och gott om förvaringsmöjligheter. Hallen har även den gott om plats för avhängning och ytterligare förvaring i lyxig och generös walk-in-closet. Till lägenheten finns även möjllighet för 200 kr/mån att hyra ett externt förråd i fastigheten. Tuletornen är en av Sundbybergs modernaste byggnader i attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med oslagbar skapar ett ytterst trivsamt och unikt boende.

Här bor ni centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden. Utanför fastigheten har ni Tuletorget och enkelt når ni Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta brf med välskött fastighet och tillhörande innergård. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort!

- Drömlägenhet med milsvid och oslagbar utsikt!
- Öppen och social planlösning med goda förvaringsutrymmen
- Stor möblerbar balkong om ca 10 kvm med härlig utsikt och sol stora delar av dagen
- Stilrena och exklusiva matieralval bla. Carraramarmor
- Utrustat med komplett integrerad maskinpark för all komfort
- Exklusivt och unikt boende i eftertraktade Tuletornen
- Utmärkta kommunikationer och närhet till city
- Närhet till Lötsjön och dess fina naturområde
- Hiss ner till garage (med lediga platser)
- Tuletorget utanför porten med all tänkbar service, restauranger, gym (SATS) m.m.