BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Brostugevägen 38

  • 7 rum och kök
  • 156 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Marielundvikens finaste hus med mysiga och ombonade uteplatser med solchans från morgon till kväll. Jacuzzi, pergola, grillhörna, lättskött tomt samt ett ovanligt smakfullt och välplanerat hus från 2012. Optimal planlösning med stor social yta på nedervåning, samt ett extra vardagsrum med sovrum på övervåningarna. Ett hus att trivas i med närhet till stranden och 5 minuter från tågstationen för den som pendlar. Här bor man 40 minuter från Stockholm city i pittoreska och vackra Mariefred med nära till alla faciliteter. Ett boende att trivas i.

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp huset på ett trevligt sätt. Direkt möts man av de generösa fönsterpartierna som ger ett fint ljusinsläpp. Parkett på golv och gråmålade väggar. Gott om plats för avhängning samt förvaring. 

Vardagsrum och matplats
Vardagsrummet och matplatsen är integrerat med köket på ett trevligt sätt. Sociala ytan är väl tilltagen och det är lättmöblerad ytor som ger goda möjligheter till både soffhörna samt större matbord. Parkett på golv och väggar målade i harmonisk grå ton. Från vardagsrummet når man husets altan med matplats under solskydd. Altanen blir som en förlängning av vardagsrummet under sommarmånaderna. Vid årets kallare månader blir det betydligt mysigare och varmare tack vare braskaminen som är belägen mellan vardagsrum och kök. 

Kök
Det trevliga köket har gott om över- och underskåp samt en praktisk köksö med förvaring undertill. Från köket når man andra sidan av altanen där man exempelvis som i dagsläget kan ha sin grillplats. Köket består av vita över- och underskåp. Grått kakel ovanför arbetsbänken av grå laminat. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, mikro och diskmaskin.
Ljuset kommer in från fönster i 3 väderstreck. Vitmålade väggar och parkett på golv. 

Badrum nedervåning
Stort och påkostat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Stor dusch med vikväggar av frostat glas. WC samt handfat. Här får man plats med förvaringsmöbel om så önskas.

Ateljé sovrum 1 av 5
Detta stora sovrum med stora fönsterpartier används idag som ateljé. Plats för både garderob, skrivbord och dubbelsäng. Parkett på golv och vitmålade väggar. 

Walk-in-closet eller sovrum 2 av 5
Detta sovrum är i dagsläget omgjort till en walk-in-closet men härlig heltäckningsmatta, garderobsvägg och snygg fondtapet. Rummet har fönster och är vid behov ett perfekt sovrum. 

Tvättstugan
Rymlig tvättstuga med groventré, Elfasystem på hela långsidan, samt tvättpelare. 

Vardagsrum
Trappan leder in till övervåningens vardagsrum med parfönster. Vitmålade väggar och parkett på golv. 

Master Bedroom med badrum en suite (sovrum 3 av 5)
Ett helt otroligt vackert sovrum med generös takhöjd från golv till nock med karismatiska takbjälkar. Här har man ett sovrum att trivas i med gott om plats för större dubbelsäng och kontorshörna. Sovrummet har förutom den otroliga takhöjden samt vindskaraktären ett badrum en suite. Genom pardörrar kliver man in i et påkostat och badrum med smakfulla materialval. Badkar, handfat och toalett samt ett fönster utan insyn. 

Sovrum 4 & 5
Perfekta barnrum som ligger i fil med varandra. Från vardagsrummet når man dessa sovrum som är lättmöblerade och ljusa. Parkett på golv och tapet på väggar.