BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjöstaden

Götalandsvägen 232 5tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 4822
  • 8387
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden 
Ljus och rymlig 3:a som stoltserar med ett högt läge och balkong med eftermiddags- och kvällssol! Attraktivt läge i nya Älvsjöstaden och populära Brf Entrékvarteret. Bostadens härliga ljusinsläpp i kombination med de ljusa färgvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem.

Strax utanför dörren finns populära restaurangen Texas Longhorn och en sushirestaurang. En kort promenad bort nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud. Intill torget finns bl.a. en välsorterad mataffär, caféer, restauranger, florist, frisör, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller kommunala färdmedel, med pendeltåget tar det strax under 10 minuter till Stockholm C.

Flera omtyckta förskolor- och skolor finns i området, intill Älvsjöstaden finns t.ex Engelska skolan. Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. Det byggs också en ny permanent förskola och en ny idrottsplats med två idrottshallar och en 11-spelsplan.

Vad gäller natur så finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen på nära avstånd. Älvsjöskogen har upplysta motionsspår, på vintern görs spåren i ordning för skidåkning. Varma sommardagar är Långsjön ett bra utflyktsmål. 

Balkong 
Balkongen blir verkligen till ett extrarum under årets varmare månader. Det höga läget och placeringen resulterar i soltimmar från eftermiddag till sen kväll. Plats finns för en utemöbel eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. Från balkongen har du utsikt över föreningens trevliga innergård.

Vardagsrum 
Vardagsrummet har ett ostört läge utan någon direkt insyn. Rummet erbjuder gott om möblerbar yta - här finns plats för en stor soffa, soffbord, TV-möbel och en läsfåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen.

Kök 
Köket är riktigt snyggt med vita profilerade köksluckor och ljust kakel. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster. Den glasade dörren mot hallen och vardagsrummet är en fin detalj. 

Sovrum 1
I anslutning till vardagsrummet är det här trevliga sovrummet beläget, fritt från insyn och med härlig utsikt. Plats finns för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena sidan finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. 

Sovrum 2 
Bostadens andra sovrum nås i anslutning till köket. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord.

Badrum 
Badrummet är även det smakfullt. Det ljusa kaklet bryter av snyggt mot det mörka klinker som pryder golvet. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk med väggskåp, här finns också tvättmaskin och torktumlare.

Hall
Hallen är alldeles lagom stor och är utrustad med en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar med spegelglas. För de kläder och prylar som inte ryms i garderoberna så kommer källarförrådet till användning.