BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Tantogatan 63, 4 tr

  • 4.5 rum och kök
  • 113.5 kvm
  • Såld
  • 6039
  • 7932
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och välplanerad lägenhet i klassisk sextiotalsstil med tre bra sovrum i attraktiv förening. Högt läge, genomgående vardagsrum med bevarad ekparkett i original samt tidstypiskt glasparti mot hall. Inglasad sydostvänd balkong mot Årstavikens böljande vatten och härliga promenadstråk. Gott om förvaring via två rymliga klädkammare och garderober i två av bostadens tre sovrum. Närområdet erbjuder både förskolor och skola. 

Hall
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall, perfekt att landa matkassar, placera lortiga barnskor och välkomna gäster i. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel. Omgivande väggar är vitmålade. Direkt innanför entrén ligger ett vackert såväl som praktiskt stenbelagt golv som övergår i ett ljust parkettgolv. Det finns bra plats för klädavhängning och i anslutning till hallen en klädkammare. 

Sovrum 1
Direkt till höger ligger det mest avskilda med egen toalett precis utanför. Plats för större sängmöbel och ytterligare möblemang. Parkettgolv, vitmålade väggar och utsikt mot Tantolunden. 

Passage till sovrum 1 med inredd klädkammare samt separat gästtoalett med wc, handfat och badrumsskåp. 

Kök
Praktiskt arbetskök som ligger vägg i vägg med den stora matplatsen. Utrustningen i köket består av spishäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Parkettgolv och vitmålade väggar. Det finns gott om förvaring i köksskåpen med gråa skåpsluckor. 

Vardagsrum/matsal
Vardagsrummet, i ett med matsalsdelen, blir en naturlig förlängning av sällskapsytorna. Ljusinsläpp från två väderstreck ger extra rymd. Vitmålade väggar och oljad ekparkett i original. Utgång till balkongen i sydost med härligt solläge. Bredvid köket ligger matsalsdelen med plats för stort bord, som kan förlängas vid fest. Här finns möjligheten till ett 4:e sovrum. 

Badrum
Passage till sovrum 2 och 3 med entrén till det stilrent renoverade badrummet med mönstrat klinkergolv. Det finns handfat med tillhörande förvaringslådor, badkar, två badrumsskåp, tvättmaskin samt wc.

Sovrum 2
Rymligt och rogivande med fönster ut mot Tantolunden lika sovrum 1. Parkettgolv samt vitmålade väggar med en mörkgrå fondvägg. Förvaring via garderobssektion.

Sovrum 3
Närmast balkongen - kanske det största med magnifik utsikt från bred fönstervägg ut mot vatten, grönska och horisonten. Vitmålade väggar, parkettgolv och tre väggfasta garderober med tillhörande överskåp. 

Fantastiskt hem för kommande familj. Ett hem på första parkett, med utsikt över grönskande idyll. En blick mot den vackra järnvägsbron där man kan få syn på både snabbtåg och tuffande ånglok. Njut av årstidernas färger, vackra promenadstråk eller varför inte ett dopp från bryggan vid Årstaviken?