BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen - Gubbängen

Herrhagsvägen 113

  • 6 rum och kök
  • 66 kvm
  • 8.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en sagolik 30-talsvilla som disponerar totalt ca 164 kvm (varav ca 121 kvm är boarea). Med en underbar barnvänlig trädgård på 484 kvm med härlig gräsmatta blir du lätt bortskämd och bjuder gärna vänner och bekanta på trevliga grillbjudningar! Letar ni boende i söderort och prioriterar ett väl omhändertaget hus med 4-5 sovrum, härliga öppna sällskapsytor, stor punchveranda samt en trädäckad uteplats, så blir det förmodligen inte bättre än så här. Herrhagsvägen 113 är ett hus på högsta nivå, både bildligt och bokstavligt talat.

Huset har en otroligt bra planlösning och redan genom att ta våra första kliv in i hallen förälskas vi snabbt - de öppna sällskapsytorna, punchverandan samt solen som letar sig in genom fönstren vilka sprider sig likt ett vackert ljusspel. Alldeles utanför finns en vacker syrenhäck som doftar oslagbart under försommaren. Det generösa vardagsrummet välkomnar oss och tack vare fina fönster kan man följa årstidernas växling. I köket har man flyttat ut väggen vilket gör enormt mycket för helhetsintrycket, det känns socialt, luftigt och öppet. Köket har dessutom öppen planlösning mot matplatsen, vilket gör det oerhört lätt trivas! På entréplan finns ett sovrum samt en gästtoalett. På nedre plan finns 3 rymliga sovrum, varav två har en egen balkongdörr mot trädgården, renoverat badrum med dusch och badkar, tvättstuga och en arbetshörna. Nedre plan har även en egen ingång med möjlighet till avhängning och förvaring i form av en rymlig klädkammare.

Inom några minuters promenad bort har du Tallkrogens tunnelbanestation, som tar dig in till stan på bara 10 minuter.
Huset ligger även med närhet till den populära förskolorna Lövlunda och Solrosen samt parkleken Nybygget som lockar under de fina sommardagarna. Här finns en fotbollsplan med konstgräs, basketplan, stora fina lekytor, linbana, klätterställningar, gungor och en storgunga. Barnhagen är en trygg miljö för de mindre barnen. De finns även många månbilar och parkcyklar. Här kan ni leva ett trivsamt familjeliv med citylivet på bekvämt avstånd. Förutom allt detta så erbjuds dessutom ett utmärkt läge med Gubbängsskolan i närheten som har en egen simhall. I närområdet återfinns även Majroskogen med mysiga motionsslingor och promenadstråk. Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat.

Det är något alldeles speciellt med atmosfären i dessa kvarter och efter en promenad i området märker man också att omgivningarna har allt man kan önska. Närservicen är god med det mesta i närheten. Som du hör finns något för alla. Ta gärna med hela familjen och kom på visning!