BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornsbergs strand 55

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 5037
  • 4726
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende! En underbar tvåa med uteplats mot den charmiga innergården, belägen intill Stockholms bästa waterfront-adress vid populära Hornsbergs Strand.  

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum, de stora fönsterpartierna som ger ett mycket generöst ljusinsläpp från olika väderstreck och den rymliga uteplatsen som bjuder in till till härliga sociala stunder samt grillkvällar. Uteplatsen är inramad av en vacker häck som ger insynsskydd.

Vidare finner du ett genomgående toppskick. Vardagsrum i anslutning till köket erbjuder mycket goda sällskapsytor, ett modernt kök med gott om förvaring samt arbetsytor och plats för ordentligt matbord, ett rogivande sovrum samt helkaklat badrum som erbjuder lyxen av kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Hornsberg Strand har under det senaste åren vuxit fram som ett av Stockholms mest expansiva och populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, gym, parker, skolor, förskolor och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

Varmt välkommen på visning.

- Rymlig uteplats med grillmöjlighet
- Fönster i flera väderstreck
- Lugnt och skyddat läge
- Ljus och luftig med stora fönsterpartier
- Optimal planlösning
- Lyxen av både diskmaskin & tvättmaskin
- Attraktivt läge strax vid härliga
  strandpromenaden längs Hornsbergs Strand
- Mycket goda kommunikationer runt hörnet