BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 62

  • 3 rum och kök
  • 101 kvm
  • 4.700.000 kr / Såld

Beskrivning

Ett obeskrivligt lugn ramar in denna underbara gavellägenhet! Kliv in genom den charmiga entrén och säg hej till ditt nya hem! För det måste anses som ovanligt att kunna skryta med ett välskött lägenhet med egen uteplats, där de sociala ytorna ligger på ena sidan av lägenheten och de privata rummen på den andra sidan av lägenheten.

Frukt och bärträd utanför din uteplats. Fri utsikt och gavelläge! På Sickla Kanalgata 62 ligger detta ovanligt smakfulla hem med luftiga och ljusa kvadrat. Att promenera runt här inger en känsla av lugn och harmoni sitt centrala läge till trots. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden.

Hallen är välkomnande, och redan när man stiger in genom ytterdörren möts man av det stora ljusinsläppet från vardagsrummet samt köksfönstren. Intill hallen finner ni badrummet som är lagom stort och smart planerat med wc och dusch. Här finns en kommod, handfat av porslin och en översittande spegel med spotlights och skåp. I golvet finns underliggande värmeslingor vilket gör det extra skönt att gå på vintertid. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och skåp för förvaring.

Till höger om hallen hittar ni två stycken rymliga och lätt möblerat sovrum. Här finns det plats med dubbelsäng, skrivbord, garderober och noll insyn från grannar.

Oerhört stilsäkert kök där man har optimerat både förvaringen och arbetsytan. Den maskinella utrustningen består av en häll med översittande fläkt, en varmluftsugn, diskmaskin samt kyl och frys. Invid fönstret möblerar du enkelt med ett matbord som rymmer 6 - 10 personer.

Vi går in och kikar in i vardagsrummet. Själva vardagsrummet är rektangulärt till utformningen med ett stort fönsterparti som går längst hela vardagsrummet, köket och matplatser i gavel!  Rummet är med andra ord lätt att inreda med de möbler man önskar. Fönsterpartiet som tar upp stora delar av väggen ligger med vy över den lummiga grönskan utanför. Magiskt ljusinsläpp, utgång till tomten och den underbara altanen där man kan duka upp till härliga grillmiddagar under sommarhalvåret, ljusa väggar och vackert parkettgolv samt ett helt insynsskyddat läge som på sommaren bjuder på en härlig grönska utanför fönstret - det är vad jag kallar ett hem för den kräsne. Om sommaren står dörren till altanen för det mesta öppna och gränsen mellan ute och inne suddas effektivt ut.