BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trollbäcken

Önskegången 49

  • 4 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 341
  • 704
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen ett fint renoverat och välskött radhus till salu! Huset är renoverat med stilfulla och påkostade materialval och planlösningen är helt optimerad med härliga öppna sällskapsytor. När du kliver in i entrén möts du av en väldigt varm och inbjudande känsla. Härifrån nås köket som är stort med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Rummet är ljust och insynsskyddat med öppen planlösning mot vardagsrummet. I huset finns tre sovrum varav två är belägna på nedre plan. Huset är praktiskt med både badrum och gäst-wc.

På husets framsida finns en takklädd altan med plats för utomhusmöbler. På baksidan finns ett stort och härligt trädäck med plats för loungedel och matbord. Baksidan vetter mot söder med sol hela dagen. Trädgården är lättskött med odlingslådor och en liten gräsmatta.

Hela huset är mycket välskött och de stora renoveringarna är redan utförda såsom fönsterbyte, fasad, utomhusmiljöer, badrum och kök. Samtliga ytskikt är fina och golven är bytta.

Radhuset är del av en samfällighet vilket innebär att samfälligheten sköter om grönytor, ser till att sopor hämtas, snöskottning osv. I samfälligheten finns bl.a en gemensam lokal som går att hyra, tvättstuga och en liten båt nere vid ån som kan nyttjas av medlemmarna. Se bifogad länk för med information om Linde samfällighetsförening.

Missa inte denna visning, varmt välkommen!