BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 182

  • 3 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Attraktivt läge högt upp i huset med vidsträckt utsikt över omgivningarna! Det höga läget resulterar i en privat oas med fri utsikt och härliga soltimmar ute på balkongen. 

Planlösningen är väl genomtänkt med de två sovrummen i anslutning till badrummet och köket i anslutning till vardagsrummet. Stora fönsterpartier i två väderstreck i kombination med det fria läget gör att ljuset flödar in vilket resulterar i ett ljust hem året runt. 
Badrummet är rymligt och har bl.a härlig golvvärme och hallen är alldeles lagom stor med garderobsförvaring och plats för bland annat en hallmöbel, byrå och spegel.

Cirka 5 min promenadväg bort nås Älvsjö torg och nya Älvsjöstaden med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer.
Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Solbergaskogen och Älvsjöskogen. Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.

Området är också omtyckt bland barnfamiljer då det finns många förskolor- och skolor.


Hall 
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta i garderoberna. Det finns också plats för hatthylla, byrå och en spegel. Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd som är beläget i grannföreningen Brf Tulpanträdet. 
På golven i alla rum, utom badrum, ligger en enhetlig parkett och samtliga väggar går i en vit nyans.

Sovrum 1
Bostadens större sovrum är ljust och rofyllt. Från fönsterpartiet har du vidsträckt utsikt. Längs ena väggen finns plats för garderober. Rummet har gott om plats för en större säng och nattduksbord. 

Sovrum 2 
Det andra sovrummet är även det ljust och i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och bokhylla.

Badrum 
Det rymliga badrummet går i en smakfull färgskala och har bland annat härlig golvvärme, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Ovan handfatet med kommod så finns ett badrumsskåp med spegelglas. 

Klädkammare 
Rymlig klädkammare som också nyttjas som arbetsrum av nuvarande ägare. Längs ena väggen finns praktiska och snygga garderober med skjutdörrar.

Vardagsrum 
Stora fönsterpartier i två väderstreck tillsammans med utsikten resulterar i ett riktigt sällskapsrum, fritt från insyn. Här finns  utrymme för en soffa, bord, tv-möbel och förslagsvis en fåtölj.

Kök 
Från det stora fönsterpartiet i köket har du underbar utsikt över grönskande trädtoppar. Intill fönsterpartiet får ett matbord plats. Det snygga köket i ek gör sig fint mot den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Köket har kyl/frys, mikro, diskmaskin, ugn och hällspis.

Balkong
Härifrån bjuds du på en underbar utsikt över omgivningarna och det höga och fria läget gör balkongen till en privat oas.
Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas, speciellt med tanke på placeringen intill köket! Här skiner solen från tidig morgon fram till ca kl. 15.