BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Friluftsvägen 5A

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.350.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till Friluftsvägen 5A!

Högst upp i huset finner ni en optimalt planerad tvåa med fungerande öppen spis, balkong i sydväst samt generös takhöjd. Detta är hemmet för dig med högt ställda krav på boendet. Tack vare genomgående planlösning med fönster i två väderstreck, samt det höga läget i huset är lägenheten väldigt ljus.

Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt matbord för många gäster. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med plats för sittplatser och planteringar. På balkongen har ni sol från tidig lunch fram till sen kväll. Separat kök som är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Rymligt sovrum med gott om plats för 180 cm bred säng samt extra förvaring. Helkaklat och fräscht badrum. Välplanerad hall med gott om plats för avhängning samt extra möbel. Gott om förvaringsutrymmen i den inbyggda garderoben samt i stor garderob med skjutdörrar i hallen. Till lägenheten hör nyttjanderätt till två förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Brf Sparven 10 är en väl omhändertagen förening med många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har en gemensam uteplats samt en takterrass. Föreningen äger marken och bytte stammarna år 2000. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 2019-06-03).

Här bor ni centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden vid Lötsjön, Råstasjön samt Ursviks motionsområde. Utanför fastigheten har ni Tuletorget och enkelt når ni Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta brf med välskött fastighet och tillhörande innergård. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana från både Sundbyberg och Näckrosen, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort!

Möjligt till snabbt tillträde.

Varmt välkomna på visning!