BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Kalmgatan 9, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.660.000 kr / Såld

Beskrivning

Beskrivning

Toppfin och kvadratsmart gaveletta högst upp i huset med sydvästvänd balkong helt fri från insyn. Lägenheten praktisk taget badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna i i tre väderstreck och dessutom med en generös takhöjd känns det väldigt luftigt och rymligt.

Välkommande hall med plats för hatthylla och skohylla. Härifrån nås även samtliga rum i lägenheten. Köket är nyligen renoverat med ljusgrå luckor och vit bänkskiva med marmorerat klinker ovan. Modernt och snyggt! Plats för matbord invid ett av de två stora fönsterpartier som vetter i öst. 

Allrummet är spatiöst med plats för både soffgrupp, tv-hörna samt säng. Förvaringsmöjligheter finns i form av inbyggd garderob. Utgång till den ljuvliga balkongen nås härifrån med plats för sittmöbler. Utsikten mot den lummiga grönskande baksidan är otrolig och här kan man njuta av eftermiddagssol fram till solnedgång. Dessutom helkaklat badrum med duschhörna men plats finns för badkar om man önskar.

En otroligt fin och välplanerad gaveletta på populär adress. Här bor man perfekt med närhet till kommunikationer som bussar, tvärbana och gröna linjens tunnelbanestation från Gullmarsplan och Skärmarbrink. Du tar dig lätt till fots till Södermalms citypuls och även Hammarby Sjöstad.